SHOVIN’ ROCKS – NEW SINGLE

The new Backyard Babies single “Shovin´ Rocks” will be released on June 8th on all digital platforms and shortly after as a limited edition 12″ vinyl maxi single. Shovin’ Rocks is taken from the forthcoming album “Sliver & Gold”.

Click to pre-save to make sure you´ll be the first to hear it on Spotify: https://ffm.to/shovinrocks

 • Janixe

  Jag heter Anna Erickson från Stockholm – Sverige, jag är högskolelärare av yrke. Detta är en mycket glad dag i mitt liv att dela med dig här ute hur jag fick min sanna kärlekspartner tillbaka. Dr.Oduduwa hjälpte mig med magiska kärleksförtryck att få tillbaka min ex pojkvän efter 2 års separation han är hemma till mig. Jag rekommenderar att alla kan få samma hjälp av honom kontakta honom via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa att kontakta denna spiritualist – Stava för att få tillbaka ditt ex
  återställa ryggförlust kärleksförhållande
  förena bruten
  magisk kärleksförtroll för att få tillbaka
  sluta skilsmässa
  Älskar stava för att undvika att fuska par
  Älskar stava för att stoppa uppdelningen

  (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  …,.